Pähkinäntytön Tila

Omahevospalvelu

Omahevospalvelu on tarkoitettu jo kokeneemmalle ratsastajalle, joka haluaa harrastaa kuin oman hevosen kanssa. Palvelupaketilla pääset ratsastamaan niin ohjatusti kuin itsenäisesti ja voit rauhassa touhuta tallilla hevosen kanssa.

Pakettiesimerkkejä

Päivää / viikko Sisältää Hinta / viikko
2x viikossa
1 pienryhmätunti kouluratsastusta + 1 itsenäinen ratsastus maastossa/kentällä
80€
3x viikossa
1 pienryhmätunti + 2 itsenäistä ratsastusta
105 €
3x viikossa
2 pienryhmätuntia + 1 itsenäinen ratsastus
115 €
4x viikossa
2 pienryhmätuntia + 2 itsenäistä ratsastusta
140 €

Hinnat ovat esimerkkejä, paketin hinta riippuu siihen valituista palveluista. Yksityis -sekä paritunnit eivät kuulu paketin hintoihin.

Kaikki hinnat sisältävät alv. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen.

Palvelun sisältö & toteutus

Omahevospalvelu on tarkoitettu jo osaavammalle harrastajalle, joka osaa toimia hevosen kanssa turvallisesti itsenäisesti niin tallissa kuin ratsain. Vastuukysymysten vuoksi palvelu on tarkoitettu pääasiassa täysi-ikäisille henkilöille. Tiettyjen kellonaikojen puitteissa voidaan vanhempien suostumuksella palvelua tarjota myös ala-ikäisille.

 Itsenäiset tallipäivät ajoittuvat pääosin viikonloppuihin perjantaille sekä lauantaille. Sunnuntaisin koitamme rauhoittaa talliympäristön ja talli on silloin suljettu. Näinä päivinä voit pitää hevosta kuin omaasi, harjailla rauhassa sekä ratsastaa 1 – 1,5h kouluratsastusta kentällä tai rauhallisesti maastossa. Este- ja puomiharjoitukset tapahtuvat aina ohjatuilla pienryhmätunneilla.

Pienryhmätunnit pidetään maanantaista torstaihin. Maanantaisin istuntaan keskittyvät ratsastustunnit pitää Theresa Silfver. Tiistaista torstaihin on Tiia Mäntykosken pitämät koulu- sekä estetunnit. Sopimuksen mukaan tarjolla on myös Nelli Laineen yksityis- ja paritunteja.

Meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan hevoskaverin – tallistamme löytyy niin nuoria ja reippaita ratsuja kuin myös jo seniori-ikäisiä konkareita.

Pakettiin sovittavia hevosia: Hämis, Zz, Kielas, Turbo, Gille, Camu, Frontsu ja Daisy.

 
 

Käytännön järjestelyt

Paketin hinta koostuu käyntikertojen sekä valittujen tuntien/valmennusten mukaan, jotka sovitaan etukäteen. Paketista tehdään erillinen sopimus ja sen minimikesto on kaksi kuukautta. Laskutus tehdään aina kuukaudeksi eteenpäin ja palvelun irtisanominen on yksi kalenterikuukausi. Laskun tulee olla maksettu ennen tallikäyntejä.

Käyttämättä jättämiä käyntikertoja ei korvata, mutta päiviä voi koittaa vaihtaa samalle viikolle. Pidemmissä sairastapauksissa voidaan neuvotella ajankohdan siirrosta eteenpäin tapauskohtaisesti.

Hevosia ei voi vuokrata eteenpäin eikä niillä voi ratsastaa muut kuin sopimuksessa mainittu henkilö. Meille hevosystäviemme hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää, mikäli ratsastaja laiminlyö hevosen hoidon, toimii hevosen hyvivoinnin vastaisesti tai rikkoo sovittuja sääntöjä, on palveluntarjoajalla oikeus purkaa sopimus päättymään välittömästi. Palvelun tilaaja on itse vastuussa omasta vakuutusturvastaan ja velvollinen korvaamaan omasta huolimattomuudesta tai laiminlyönnistä koituneet vahingot.

HUOM ! Hevosiemme hyvinvoinnin vuoksi, emme vuokraa hevosia pelkästään itsenäiseen ratsastukseen. Kaikkiin paketteihin sisältyy aina vähintää yksi opetus kerta viikossa.