ratsutus ja valmennus


ratsutus

tiialla on paljon kokemusta erilaisten hevosten ratsastamisesta. hän on kouluttanut kuusi omaa hevostaan varsasta kansalliselle tasolle saakka eri lajeihin ja kouluttanut/kilpailuttanut paljon myös muiden nuoria hevosia sisäänratsastuksesta alkaen. kokemusta on myös useamman ex-ravurin ratsutuksesta.

Syksyllä 2014 tiia valmistui hevosen valmentajan ammattitutkinnosta jossa hän erikoistui nuoriin ratsuhevosiin.

Tiialla on kotitallillaan varattuna yksi karsina ratsutettavalle hevoselle, Ratsutetttava voi olla muutamasta päivästä useampaan kuukauteenkin koulutettavana. Myös hevosen kilpailuttaminen on mahdollista. pienestä koostaan johtuen isommat ponitkin sopivat ratsutettaviksi!

jos tarvitset koulutusapua, kilpailutusta, valmistelua esim laatuarvostelyyn tai ihan vaan läpiratsastusta hevosellesi, ota yhteyttä tiiaan!


valmennus

tiia käy pitämässä valmennuksia keski-uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueilla. ratsukolla ei tarvitse olla suuria tavoitteita tullakseen tiialle valmennukseen, vain halu oppia riittää!

voit tulla hevosesi kanssa myös odilammelle valmennukseen tai halutessasi osallistua tunnille omalla hevosellasi jos vapaita paikkoja on.

sovittaessa onnistuu myös valmennukset kauempana suuremmille ryhmille / useammalle ryhmälle.


hinnastot valmennukselle ja ratsutukselle löydät vasemman reunan valikosta.


maastoestevalmennukset

tiian kenttäkilpailuhistoria on pitkä ja hän on kilpaillut aina va b tasolla saakka ja kilpailee sekä valmentautuu itse edelleen aktiivisesti kenttäratsastuksessa.

pähkinäntytön tilalla on muutamia kiinteitä ja siirrettäviä maastoesteitä joilla tiia valmentautuu itse ja pitää valmennuksia ulkopuolisille ratsukoille.

pihapiiriin saa rakennettua radan aloittelijoista alkaen ja vähän enemmän hypänneillekin löytyy tehtäviä.

maastoesteet-sivulta löytyy kuvia tilalla olevista esteistä, lisää rakennetaan kokoajan.

rataa ei vuokrata itsenäiseen hyppäämiseen.

maastoestevalmennus omalla hevosella 30€/ratsukko

maastoestevalmennus tallin hevosella 50€/ratsukko


kysy rohkeasti lisää!