tietoa tuntiratsastajille!


tallille tullessa ja tunnilla:

- talliin tulevalla hiekkatiellä on 30km/h nopeusrajoitus! noudatathan sitä! piha-alueille tultaessa ajonopeus max. 5km/h, piha-alue alkaa laitumien luota keltaisen mökin kohdalta! tallialue on myös tilan omistajien piha-alue, joten ajathan varovasti!

- jotta saisimme harjoittaa tallitoimintaa jatkossakin sovussa naapureiden kanssa, ajathan rauhallisesti koko loppumatkan vihdintieltä saakka!

- meillä ratsastaja laittaa hevosensa itse kuntoon, joten tulethan ajoissa paikalle! hevonen  saattaa olla kuraisena tarhassa kun tulet joten varaa aikaa sään mukaan!

- tunneilla on käytössä korvanappijärjestelmä, napin saat tiialta tunnin alussa, tai edellisen tunnin ratsatsajalta. mikäli olet viimeisellä tunnilla / et luovuta nappia eteenpäin, vie se siniseen muumi kangaskassiin! kassi roikkuu yleensä tallissa oven pielessä.

- jos tarvitset apua, pyydä rohkeasti!

- sisävessaa tallilla ei ole, huussi löytyy kentän ja tallin välistä.


rästit ja peruutukset:

- tunti peruttava tekstiviestillä viimeistään edellisenä iltana klo 20:00 tai sähköpostilla/facebookissa kaksi päivää ennen tuntia! tätä myöhemmin peruutukset ainoastaan lääkärin todistuksella. tunnit on aina peruttava tekstiviestillä tai sähköisesti, tallilla huikkaus ei riitä! 

- aukeavat rästit näkee parhaiten pähkinäntytön facebook-sivuilta joiden ilmoitukset näkyvät etusivun ja tuntitoiminta sivun alareunassa. facebook sivun näkee vaikka ei itse olisi facebookissa! linkki sivulle tässä.

- rästit ratsastettava kuluvan kauden aikana! erikoistapauksista sovitaan erikseen tiian kanssa!

- pidä itse kirjaa rästeistäsi ja hoida ne mielellään etukäteen pois niin eivät jää roikkumaan!huom!

oppilaita ei ole vakuutettu tallin puolesta joten tarkastathan että vakuutuksesi kattaa ratsastustapaturmat!

edullisen ratsastusvakuutuksen saa esim. liittymällä suomen ratsastajainliiton seuraan, tämä vakuutus kattaa myös tallimatkoilla ja hevosen hoitotilanteissa sattuneet tapaturmat. lisää tietoa tiialta tai srl:n sivuilta täältä!